دلیری در مراسم انعقاد 6 قرارداد اختراع بیان کرد؛

فرهنگ سرمایه‌گذاری در حوزه بازار دارایی فکری نهادینه شده است

دلیری در مراسم انعقاد 6 قرارداد اختراع بیان کرد؛

با تلاش های انجام شده درحوزه فناوری و دارایی های فکری ، فرهنگ سرمایه‌گذاری برای طرح‌های دانش بنیان بر نهادهای مالی کشور نهادینه شده است.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی در نشست با مخترعان بازار دارایی فکری اظهار کرد : در حال حاضر بیش از 7 یا 8 بانک در حوزه دارایی های فکری سرمایه گذاری را شروع کرده اند و فرهنگ سرمایه گذاری در این حوزه رشد چشمگیری داشته است .

وی ضمن ابراز امیدواری برای حضور تعداد بیشتری از شرکت های دانش بنیان در تابلو بورس گفت : امیدواریم در تعاملات آینده با فرابورس تعداد بیشتری از شرکت های دانش بنیان در تابلوی بورس حضور داشته باشند و فضای سرمایه گذاری در حوزه دانش بنیان پررنگ شود . 

وی به نگاه معاونت علمی برای رشد حوزه ایده ها و طرح های دانش بنیان اشاره کرد و گفت : با توجه به این نگاه ما در ابتدای راه میدانستیم که با موانع و مشکلاتی همراه خواهیم بود و مراحل اولیه کار با کندی پیش می رود اما با گذشت یکی دو سال و انجام فعالیت های خوب و مناسب تعداد زیادی طرح و ایده ارائه شد و استقبال از این ایده ها بسیار خوب بود .

دلیری به برگزاری فستیوال های مختلف در حوزه بازار دارایی های فکری اشاره کرد و گفت : با برگزاری این فستیوال ها تعامل بین صاحبان ایده و مخترعان با سرمایه گذاران بیشتر شد و تعداد زیادی از طرح ها ارتباط با صنعت برقرار و منجر به قرارداد شد .

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی درادامه افزود : اما در فعالیت های بلند مدت همه ایده ها و طرح ها باید جذابیت های بیشتری داشته باشند تا نسبت به طرح های سنتی متمایز شوند در همین راستا تفاهم نامه ای با فرابورس داشتیم تا صندوق سرمایه گذاری جسورانه ایجاد شده و در حوزه طرح های دانش بنیان سرمایه گذاری کند.

دلیری  یادآور شد : که در حال حاضر هشت یا 9 صندوق ایجاد و سرمایه گذاری در این حوزه انجام شده ودر حدود  600 میلیارد تومن سرمایه در این حوزه تزریق می شود .

انعقاد قرارداد سرمایه گذاری برای 6 اختراع

در ادامه نشست با مخترعان حوزه بازار دارایی فکری 6 قرارداد سرمایه گذاری برای اختراع با حمایت معاونت علمی ومرکز فن بازار ملی ایران و با همکاری شرکت فرابورس ایران منعقد شد .

طرح بدن خشک‌کن سقفی ، تولید ماست غنی شده با استرول‌های گیاهی برای کاهش کلسترول بدن، شیپ گرم شونده از جنس پولی یورتان الستومر با نام تجاری «گرم شید»، تولید لایه‌های کفش بدون نیاز به بنزین جهت انعطاف‌پذیری، اسفنج شستشودهنده داخل حفره شکم و تولید مستربچ آنتومیکروبیال بر پایه پلیمرهای اصلاح شده از جمله 6 طرحی بودند که قرارداد سرمایه گذاری برای اختراعات آن ها منعقد شد . 

 

 فن بازار ملی ایران برای افزایش شناخت مخاطبان و عرضه مناسب نوآوری‌های عرضه شده دراین بازار، برگزاری رویدادهایی را با عنوان فستیوال‌های بازی‌های دارایی فکری برنامه ریزی کرد ، این رویدادها هر بار در یک حوزه تخصصی برگزار شد و نوآوری منتخب عرضه در یک حوزه کاربردی به کاربران آن حوزه تخصصی ارائه شد. 

همچنین اطلاعات این طرح‌ها نیز در قالب کتابچه‌ای در اختیار مخاطبان قرار گرفت تا زمینه‌ساز مذاکرات دو طرف و توسعه سرمایه‌گذاری در نوآوری‌ها شود.

 تا کنون هفت رویداد فستیوال نوآوری در حوزه‌های خدمات شهری، صنعت لوازم خانگی، صنعت تجهیزات پزشکی، صنایع و مواد غذایی و  صنایع پلیمر برگزار شده است و تعداد 209 اختراع در فهرست عرضه بازار دارایی فکری قرار گرفته است؛ و انعقاد 10 قرارداد سرمایه‌گذاری در اختراعات به ارزش بیش از 80 میلیارد ریال، نهایی شده است ، پیش قرارداد بیش از پنج اختراع و در جریان بودن مذاکرات جدی برای چند اختراع دیگر از دستاوردهای این فستیوال‌ها بوده است.

 

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZJcd